Frukosten hos Babybjörn

Idag var vi sex glada bloggare som var inbjudna på bloggfrukost hos Babybjörn för framtida samarbeten och höra lära oss mer om företaget. Björn Jakobson som grundade företaget 1961 och hans fru Lillemor var på plats berättade om  företagets 52-åriga historia!  DSC_0028

Visste ni att Babybjörns första produkt var en babysitter, en produkt som dom fortfarande säljer! Om du liksom jag är intresserad av historien bakom företaget hittar du en hel del här! Som ni kanske såg i det tidigare inlägget idag så blev Egon väldigt förtjust i babysittern och somnade gott

wpid-DSC_0038.jpg

Trots att både Björn och Lillemor sedan ett tag uppnått pensionsålder har de valt att inte dra sig tillbaka och Lillemor visar här upp bärselarna som företaget började tillverka på 70-talet!

DSC_0019

En nyhet för mig var att Babybjörn även gör barnstolar, måste säga att jag blev väldigt imponerad av denna stol som verkligen håller barnen på plats (några av barnen som var där testade att rymma ur den men lyckades inte 🙂 )!

DSC_0039

En annan välkänd produkt från Babybjörn är ju pottan och Egon hade sån tur så vi vann en guldpotta som nu pryder vårt badrum!!

DSC_0048

Jättestort tack till Barbara och Babybjörn för en väldigt intressant och väl genomförd förmiddag!  

Om du är intresserad av Babybjörn rekommenderar jag att du kikar in på deras FB-sida där fem personer kommer vinna deras nya bärsele one!

Annonser

2 thoughts on “Frukosten hos Babybjörn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s