Bärselen från Babybjörn

Nu har vi hunnit prova bärsele One från Babybjörn och jag kan bara säga att den är suverän!

IMG_7808

 

Det är den tredje bärselen vi har haft och det är den första jag är nöjd med. När Egon föddes fick vi en gammal Babybjörn Orginal av ett par vänner men då jag lätt får ont i axlarna när jag bär på ryggen funkade det inte så bra då den inte hade något stöd för ryggen.

Bärsele nummer två var en ny variant av ett annat märke men den var så krånglig att justera in så Egon hamnade aldrig riktigt bra i den. Det var även svårt att sätta i honom själv i bärselen då det var någon slags karbinhake som jag tyckte var väldigt krånglig.

Problemen är nu alltså lösta med bärsele One, den avlastar axlarna väldigt bra och det är lätt att själv sätta Egon i den (så länge han inte sparkar för fullt 🙂 ). Han ser även ut att sitta väldigt bra i den och han är helnöjd när han får sitta i den

DSC_0170 - kopia

Mannen ser verkligen framemot att Egon blir ett år så vi får prova att ha honom på ryggen i bärselen när vi är ute i naturen!!

 

 

 

 

Annonser

8 thoughts on “Bärselen från Babybjörn

  1. Sitter bra gör han inte, eftersom han har en smal sittyta, hänger med benen och har en rak rygg. Prova en ergonomisk bärsele istället så kan både du OCH Egon njuta. Det går att level up även inom bärselar, var inte nöjd med en gratisprodukt/produktplacering.

    • Jag hoppas verkligen inte du tror att jag bara nöjer mig med en gratisprodukt åt min son, då skulle jag inte använda den eller skriva om den. Som du kanske läste i inlägget hade jag även fått förmånen att prova en annan bärsele från ett annan fabrikat och då Egon inte alls satt bra i den valde jag att inte skriva om den här i bloggen.

      Han är väldigt glad och nöjd när han sitter i sin bärsele One och det tycker jag tyder på att den funkar alldeles utmärkt (det var han inte i den andra bärselen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s