Pasta med saffranssås och kräftstjärtar

Detta är ett favoritrecept vars orginal (jag har ändrat lite mindre saker) jag hittade för några år sedan i Allt om Mat.

IMG_7610

Saffranssås med kräftstjärtar

  • 1 burk kräftstjärtar i lag
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk vitt vin
  • 0,75 st fiskbuljongtärning
  • 1 krm saffran
  • 0,5 dl finhackad dill
  • 1 krm vitpeppar

Tillbehör

  • nykokt pasta
  • kokta brytbönor
  • kokt fänkål

Häll creme fraiche och vitt vin i en kastrull, smula ned fiskbuljongen. Låt allt koka upp och smaka sedan av med saffran, dill och vitpeppar. Tillsätt sedan kraftstjärtarna och låt dem bli varma

Servera med pasta, brytbönor och kokt fänkål

Annonser

3 thoughts on “Pasta med saffranssås och kräftstjärtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s