Tävling, vinn sportbehå från Swegmark!

Här kommer en riktigt härlig tävling i samarbete med Swegmark, en av er läsare kommer nämligen vinna deras nyhet sportbehån Athletic!14450-947

För att var med i tävlingen ska du svara på frågan i en kommentar:

Varför vill du vinna denna vinst?

Dela gärna tävlingen

14450-947back

Tävlingen avslutas Söndagen den 2 februari

Alla bilder tillhör Swegmark

Annonser

132 thoughts on “Tävling, vinn sportbehå från Swegmark!

 1. Jag önskar vinna den för mina bröst har ändrast så mycket nu när jag har slutat att amma. Från att alltid haft A till att ha D under graviditeten och sen när jag ammade till B nu när kroppen har blivit min egen igen. Behån skulle passa väldigt bra då jag har börjat träna för att få bort nått av de extra kilona som stannat kvar.

 2. Jag vill jätte gärna vinna för jag har ingen ordentlig sport BH och jag har börjat träna för nån månad sedan. Har pluggat innan så min inkomst har varit riktigt usel, skulle betyda mycket om jag vann 🙂

 3. Hej Fru P! Jag såg denna tävling via en annan hemsid och vill jättegärna vinna detta pris. Jag har kommit igång ordentligt med träningen och lyckats gå ner många kilon genom blod, svett och tårar. Jag har funnit de träningsstilar som fungerar för mig och jag stormtrivs nu på gymmet! Äntligen! Dock har jag problem med en passande sport-bh, de jag använder har inget stöd och ibland då jag vill springa måste jag använda två stycken för att få lite extra stöd, men det skaver och är obekvämt. Jag har kikat på olika affärer efter såna här bra med stöd men drar mig alltid då de är dyra. Skulle just jag vinna det här priset kan jag lova att jag skulle springa en mil för din skull. Tack tack tack!

 4. Jag får väl representera de småbystade i detta sammanhang, som likväl behöver en sportbehå. Under intervallträning kan jag avslöja att det studsar och skumpar en del hos mig med! Köpte en Swegmark behå på Lindex för fyra år sedan, så den sköter inte sitt jobb längre. Det hade varit superkul att vinna så jag kan fortsätta med träningen utan att de små juvelerna tar stryk;-) Kram

 5. Jag är trött på att mina boppar fladdrar och hoppar. Nu ska dom va still när jag träna vill. Athletic från Swegmark är vad jag vill ha, bekväm och stadig ska en sportbehå va!

 6. Jag har alltid haft svårt att hitta en bra sportbehå då jag har stor byst.
  Eftersom jag faktiskt vill börja träna mer och få en sundare livsstil så behöver jag verkligen en bh som håller bysten på plats när jag tränar, utan att skava eller göra ont.

  Sist jag var ute och löpte hade jag en vanlig bh och en sportbehå utanpå det, du hör ju hur själv att det inte låter skönt.

  Hoppas på att få vinna denna och kunna träna mer och få bra stöd!

 7. Jag älskar mina bröst! De är inte de vackraste brösten, de har satsat lite på solokarriär de senaste åren och har gett vika för jordens gravitation – men jag älskar mina bröst! De är friska, vilket är det viktigaste av allt- och det gör mig så otroligt tacksam. Dessutom – de ser otroligt snygga ut när jag ligger ned, och det absolut bästa av allt – de har gett näring till min älskade son. Jag älskar mina bröst och de förtjänar det bästa. Därför vill jag vinna.

 8. Kul tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Jag ska komma igång med träningen nu och skulle
  behöva en bra och bekväm sport bh, de hade gett mej
  mer träningsmotivation att ha nya, snygga träningskläder och
  denna sport bh hade varit en perfekt present till mej själv
  som fyller år i februari och skulle behöva lite extra motivation
  till att börja träna.:) Hoppas på tur.

  Har delat tävlingen här: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/january/tavlar-athletic.html#comment

 9. Är i stort behov av en bekväm sport-bh som kan hàlla behagen pà plats när jag i vàr ska börja med utomhuslöpning igen. Min nuvarande jag sätt bättre dagar ocn en ny fräsch ph skulle vara pà sin plats

  Delar pà min FBlogg

  HOPPAS

 10. Åh, är gravid och brösten får inte plats i mina bh;ar länge… skulle verkligen vara skönt med en riktig sportbh som håller dem på plats!

 11. Hej
  Med min stora byst så behöver jag en sportbh som verkligen är ett stöd. Om jag vann denna så skulle träningen bli ännu mer rolig och Swegmark Athletic skulle användas flitigt vill jag lova.
  Hoppas att lyckan kommer till mig.
  MVH Veronica

 12. Man BORDE verkligen lägga pengar och tid på en bra sportbh, men det blir aldrig av! Var ska jag köpa den? Hur hårt ska den sitta åt? Det vore riktigt passande för mig att vinna och slippa använda mina vanliga bh:ar på träningen.

  Kram Lill

 13. Om jag vann skulle jag ge sportbehån till min dotter. Hon älskar att träna men har varit skadad en tid så hon har inte kunnat göra det vilket har varit väldigt jobbigt för henne… Till veckan ska hon äntligen få börja träna så smått igen så då vore det ju toppen med en ny sportbehå som extra bonus 😃

 14. En storbystad tjej ifrån Nacka
  sin lyckliga stjärna skulle tacka
  om hon kunde gumpa
  utan att behagen upp och ner skumpa
  vann hon skulle hon genast sporttbehån i träningsväskan packa!

 15. Hej

  Jag vill gärna vinna denna vinst då jag är i stort behov av en ny bh, har fortfarande kvar amningsbh fast jag inte ammat på ett år. Brist på tid, pengar och kunskap för att hitta en ny bra bh har satt käppar i hjulet. Håller tummar och tår för att denna fina kommer hem till mig, då skulle jag använda den varje dag.

  Med vänlig hälsning marie

 16. Jag har länge sökt efter ett par billiga sport bh med bra kvalitet då jag inte har så hemskt mycket råd just nu, dock är alla ganska dyra. Dessa ser utmärkta ut och dessutom verkar de vara i bra kvalitet!

 17. Akulle vilja ge den här i present till min underbara fru för att hon är världens bästa mamma och fru samtidigt, ett riktigt dubbeljobb!

 18. Hej!
  Jag vill vinna för att jag tränar regelbundet och mina träningskläder, speciellt sportbehåar slits ut snabbt, eftersom den sitter närmast kroppen. Som ungdom och studerande är det alltid tight om pengar och det är alltid ett pussel att få ekonomin att gå ihop. Därför vore det supertrevligt att få något extra en trist och mörk januarimånad som denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s